terug naar activiteiten

Nusta Karpay

Tot nu toe overheerste de mannelijke energie op aarde. De vrouwelijke energie is lang verborgen geweest. Toch kunnen we de vrouwelijke energie steeds vaker waarnemen. De tijd is aangebroken dat er balans komt in onze eigen vrouwelijke en mannelijke energie, zodat we ons beter kunnen voorbereiden op de nieuwe mens en op alle veranderingen die ons te wachten staan.
Zoals veel wijze mannen uit andere natuurvolkeren ontvingen ook de Qero sjamanen signalen dat de tijd is aangebroken om de vrouwelijke energieën te stimuleren en te aktiveren. In navolging hierop hebben de Qero sjamanen (paco's) voor het eerst de Nusta Karpay in 2010 doorgegeven aan westerse mensen. Tot voor kort werd de Nusta Karpay uitsluitend binnen de Qero-gemeenschap aan elkaar doorgegeven.

De Nusta Karpay is een prachtige inwijding om de balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in gang te zetten of te versnellen.
Er zijn 144 Nusta godinnnen. Er wordt gewerkt met de 7 belangrijkste Nusta godinnen van de Inca's en vrouwelijke helpers van Pacha Mama (moeder aarde). Zij zijn verbonden met 7 heilige vrouwelijke plekken in Peru.
De 7 initiaties van de Nusta's versterken bij mannen hun vrouwelijke kant en brengen vrouwen in hun vrouwelijke kracht. De Nusta's brengen ons niet alleen in balans maar zij zorgen er ook voor dat we dichter bij onze eigen kern komen. Zij halen de god of godin in ons omhoog. De Nusta's hebben elk hun eigen kracht, ieder van hen brengt de kennis, wijsheid en licht in ons naar boven. Je gaat zien wie je werkelijk bent en je wordt op een diep nivo verbonden met Pacha Mama. Je zult op een positieve manier een nieuwe balans in je leven vinden.
De zeven godinnen zijn:
Mama Ogllio godin van de wijsheid
Doña Muglia godin van het water
Mama Simona godin van de oorsprong
Doña Theresa godin van het hart
Maria Sakapana godin van de wind
Huana Huaman Tikllia godin van de visie
Thomasa Huanan Tikllia godin van de vrijheid